Gastenboek

Reactie schrijven

Commentaren: 8
 • #1

  Janine (maandag, 02 februari 2015 20:37)

  Leonie heeft mij kennis laten maken met reiki ivm lage rugklachten. Dit was een prettige en positieve eerste kennismaking! Leonie stelt je op je gemak en een vriendelijk en prettig persoon.

 • #2

  Kim (dinsdag, 03 februari 2015 19:58)

  Dankzij Leonie ben ik van mijn rugklachten af. De huisarts had mij zware pijnstillers voorgeschreven die niet werkten. Na 1 behandeling van Leonie was ik er na een paar dagen vanaf!

  Ook met zwangerschaps kwaaltjes bij Leonie geweest en het is heerlijk! Leonie is een heel lief en warm persoon waar je je al snel op je gemak voelt.

  Een echte aanrader!

 • #3

  Leon (vrijdag, 27 februari 2015 16:49)

  Voor mij is een reikibehandeling een fijne vorm van ontspanning.
  Bij een bezoek aan Leonie zonder specifieke (lichamelijke) klachten voel ik mij na een behandeling uitgerust en "meer in mijn element"!

  Reiki is een interessante, voor mij nieuwe, therapie waardoor ik beter in mijn vel zit.
  Leonie, bedankt voor het introduceren van deze therapie aan mij en veel succes met je praktijk!
  Tot snel,

  Leon.

 • #4

  pieternel (donderdag, 26 maart 2015 22:14)

  Voor mij was Reiki een hele nieuwe ervaring. Leonie heeft me duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten en mij op mijn gemak gesteld. Door de prettige sfeer kon ik mij volledig ontspannen en voelde ik me na de behandeling uitgerust en écht leeg in mijn hoofd. Na de therapie nam Leonie de tijd om mijn vragen te beantwoorden . Ik wil je bedanken dat ik dankzij jou in aanraking ben gekomen met Reiki, ik kom dan ook zeker bij je terug!.

 • #5

  Annika (vrijdag, 09 oktober 2015 16:24)

  Ik had nog nooit een reiki behandeling gehad, de eerste keer was bij leonie, ze stelt je op je gemak, en ik voelde mij na de behandeling ontspannen en ik had veel meer energie! Ik ga zeker nog een keer, ik heb dit als heel prettig ervaren!

 • #6

  Manon (woensdag, 20 april 2016 17:17)

  Al een tijdje had ik last van mijn onderrug. Leonie bood aan om mij een reiki-behandeling te geven. Wat een positieve ervaring! Het was erg ontspannen en na 2 behandelingen voelde mijn rug een stuk beter. Leonie is een heel vriendelijk en warm persoon en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Dankjewel Leonie!

 • #7

  Tim (woensdag, 07 september 2016 22:13)

  In een periode waarin ik mezelf erg onrustig en gestrest voelde ben ik bij Leonie geweest voor een aantal Reikie behandelingen. Van tevoren had ik niet verwacht dat ik hier zo positief op zou reageren. Tijdens een Reikie behandeling voel ik totale ontspanning.
  Voor iedereen die zich gestrest voelt zou ik dit aanraden!

  Leonie is erg vriendelijk, rustig en geïnteresseerd in jouw verhaal.

  Bedankt, Tim.

 • #8

  Dick (donderdag, 17 november 2016 10:22)

  Ik ben met klachten van vermoeidheid en somberheid behandeld door Leonie. In eerste instantie was ik wat sceptisch over Reiki, maar ik moet zeggen dat het mij daadwerkelijk heeft geholpen. Ik was na de behandeling een stuk meer ontspannen en keek weer wat positiever tegen de dingen aan.

  Leonie is lief en begripvol en stelt je op je gemak. Zeker aan te raden!