behandeling

Hoe ziet een behandeling eruit?

Wanneer u voor een eerste behandeling komt beginnen we met een intakegesprek onder het genot van een kopje thee/water. Houd er dan ook rekening mee dat deze behandeling iets langer zal duren dan een vervolgbehandeling. Vervolgens starten we met de behandeling waarbij u naar keuze op een behandeltafel ligt of op een stoel zit. Kleding kunt u gewoon aanhouden. Ik adviseer u wel om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken en sieraden af te doen. Tijdens de behandeling leg ik mijn handen in verschillende posities op of boven uw lichaam waardoor de energie door gegeven kan worden. Ik behandel meestal met mijn handen op het lichaam, maar wanneer u dat niet prettig vindt kan het ook met mijn handen boven het lichaam. Aan het eind van de behandeling volgt er nog een nagesprek. Bij de volgende behandelingen vindt er een voor- en nagesprek plaats.
Ik raad u aan om de rest van de dag rustig aan te doen en om veel water of thee te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.
Tafelbehandeling
Hierbij ligt u op een massagetafel.
De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Dit is exclusief het voor-/nagesprek van circa 15 min.

Stoelbehandeling
Tijdens deze behandeling zit u op een stoel. Dit is erg fijn voor mensen die weinig tijd of moeite hebben met liggen. 
Deze behandeling duurt ongeveer 40 minuten. Dit is ook exclusief het voor-/nagesprek van circa 15 min.


Uw behandeling

In overleg is het ook mogelijk om bij u thuis  een behandeling te ontvangen. Heeft u specifieke wensen voor een behandeling of wilt u meer informatie over een Reiki behandeling bij "Yasuragi"? Neem dan gerust  contact  met mij op om uw wensen te bespreken of uw vragen te beantwoorden.